ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗΣ
Οποιδήποτε τύπο Παιχνιδομηχανης κι αν έχετε, το Gamebuster αναλαμβάνει τη συντήρηση ή την επισκευή της.
Το τμήμα επισκευών Παιχνιδομηχανων του Gamebuster διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό που παρέχει τεχνικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πάνω στο τομέα της επισκευής των Παιχνιδομηχανων
Με την τεχνογνωσία του το Gamebuster μπορεί και υποστηρίζει τη συντήρηση και επισκευή όλων των γνωστών κατασκευαστών όπως SONY,MICROSOFT,NINTENDO.Το μεγάλο στοκ σε ανταλλακτικά που διαθέτουμε, εγγυάται την άμεση επίλυση των προβλημάτων και την έγκαιρη επισκευή της Παιχνιδομηχανης σας ώστε να ελαχιστοποιήσουμε το χρόνο που θα μείνετε χωρίς αυτην.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Ο φορητός υπολογιστής (laptop) είναι ο υπολογιστής που συνήθως χρησιμοποιούμε καθημερινά για τη δουλειά και την επικοινωνία μας. Όταν το Laptop έχει προβλήματα και δεν λειτουργεί σωστά, η ζώη μας γίνεται δύσκολη και η δουλειά μας περίπλοκη.
Οποιδήποτε τύπο Laptop ή Netbook κι αν έχετε, το Gamebuster αναλαμβάνει τη συντήρηση ή την επισκευή του.
Το τμήμα επισκευών Laptop του Gamebuster διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό που παρέχει τεχνικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πάνω στο τομέα της επισκευής των φορητών υπολογιστών. το Gamebuster παρέχει τις υπηρεσίες του στο σπίτι, το γραφείο σας, στο κατάστημά μας ή με απομακρυσμένη σύνδεση πάντα στις πιο προσιτές τιμές.
Για την επισκευή των Laptop χρησιμοποιούμε τον πιο εξελιγμένο τεχνικό εξοπλισμό για τη συντήρηση και την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης του φορητού υπολογιστή σας.
Με την τεχνογνωσία της το Gamebuster μπορεί και υποστηρίζει τη συντήρηση και επισκευή όλων των γνωστών κατασκευαστών όπως SONY, ASUS, HP, IBM, COMPAQ, Acer,DELL, LENOVO, SAMSUNG, ΤOSHIBA, FUJITSU SIEMENS, LG, TURBOX.
Το μεγάλο στοκ σε ανταλλακτικά που διαθέτουμε, εγγυάται την άμεση επίλυση των προβλημάτων και την έγκαιρη επισκευή του Laptop σας ώστε να ελαχιστοποιήσουμε το χρόνο που θα μείνετε χωρίς αυτό.
Με το Gamebuster μπορείτε να είστε σίγουροι για τη σωστή λειτουργία του φορητού υπολογιστή σας. Φιλοσοφία μας είναι η γρήγορη και ποιοτική επισκευή του υπολογιστή σας.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Ο επιτραπέζιος υπολογιστής (desktop) είναι ο υπολογιστής που χρησιμοποιούμε καθημερινά για τη δουλειά, τη διασκέδαση και την επικοινωνία μας. Όταν ο υπολογιστής έχει προβλήματα και δεν λειτουργεί σωστά, η ζώη μας γίνεται δύσκολη και η δουλειά μας περίπλοκη.
Οποιδήποτε τύπο επιτραπέζιου υπολογιστή κι αν έχετε, το Gamebuster αναλαμβάνει τη συντήρηση ή την επισκευή του.
Το τμήμα επισκευών PC του Gamebuster διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό που παρέχει τεχνικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πάνω στο τομέα της επισκευής των υπολογιστών. το Gamebuster παρέχει τις υπηρεσίες της στο σπίτι, το γραφείο σας, στο κατάστημά μας ή με απομακρυσμένη σύνδεση πάντα στις πιο προσιτές τιμές.
Για την επισκευή των υπολογιστών χρησιμοποιούμε τον πιο εξελιγμένο τεχνικό εξοπλισμό για τη συντήρηση και την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης του υπολογιστή σας
Με την τεχνογνωσία του το Gamebuster μπορεί και υποστηρίζει τη συντήρηση και επισκευή όλων των γνωστών κατασκευαστών όπωςSONY, ASUS, HP, IBM, COMPAQ, Acer, DELL, LENOVO, SAMSUNG, ΤOSHIBA, FUJITSU SIEMENS, LG, TURBOX.
Το μεγάλο στοκ σε ανταλλακτικά που διαθέτουμε, εγγυάται την άμεση επίλυση των προβλημάτων και την έγκαιρη επισκευή του υπολογιστή σας ώστε να ελαχιστοποιήσουμε το χρόνο που θα μείνετε χωρίς αυτόν.
Με το Gamebuster μπορείτε να είστε σίγουροι για τη σωστή λειτουργία του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας. Φιλοσοφία μας είναι η γρήγορη και ποιοτική επισκευή του υπολογιστή σας.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ SMARTPHONE
Τα Smartphones με τις πολλές λειτουργίες έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια σημαντικό εργαλείο για τη δουλειά, τη διασκέδαση και την επικοινωνία μας. Λόγω του μεγέθους και της αυτονομίας του, τα Smartphones πολλές φορές χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση καθημερινών εργασιών όπως: ανταλλαγή email, σερφάρισμα στο διαδίκτυο, φωτογράφιση οικογενειακών στιγμών και πολλά άλλα.
Οποιδήποτε τύπο Smartphone κι αν έχετε, το Gamebuster αναλαμβάνει τη συντήρηση ή την επισκευή του.
Το τμήμα επισκευών Smartphones του Gamebuster διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό που παρέχει τεχνικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πάνω στο τομέα της επισκευής των Smartphones. το Gamebuster παρέχει τις υπηρεσίες της στο σπίτι, το γραφείο σας, και στο κατάστημά μας, πάντα στις πιο προσιτές τιμές.
Στο GameBuster χρησιμοποιούμε τον πιο εξελιγμένο τεχνικό εξοπλισμό για τη συντήρηση και την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης του Smartphone σας.
Με την τεχνογνωσία του το Gamebuster μπορεί και υποστηρίζει τη συντήρηση και επισκευή όλων των γνωστών κατασκευαστών όπως APPLE, SAMSUNG, LG, NOKIA, ALCATEL, MOTOROLA, ZTE, LENOVO, HUAWEI, SONY, TURBOX.
Το μεγάλο στοκ σε ανταλλακτικά που διαθέτουμε, εγγυάται την άμεση επίλυση των προβλημάτων και την έγκαιρη επισκευή του Smartphone σας ώστε να ελαχιστοποιήσουμε το χρόνο που θα μείνετε χωρίς αυτό.
Με το Gamebuster μπορείτε να είστε σίγουροι για τη σωστή λειτουργία του Smartphone σας. Φιλοσοφία μας είναι η γρήγορη και ποιοτική επισκευή του Smartphone σας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ – ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
Το Gamebuster διαθέτει την τεχνογνωσία και το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό για να παρέχει υπηρεσίες επίσκεψης τεχνικού ή συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης για το γραφείο ή την εταιρεία σας.
Το συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης για το γραφείο ή στην εταιρεία σας συνάπτεται με την ακόλουθη διαδικασία.
– Καταγραφή των αναγκών σας για ποιοτικές υπηρεσίες με την βοήθεια δικού μας έμπειρου συμβούλου.
– Αναλυτική καταγραφή του εξοπλισμού και του δικτύου που διαθέτει το γραφείο ή η εταιρεία σας και επιθυμείτε να υποστηρίξουμε.
– Πρόταση αναβάθμισης του εξοπλισμού και του δικτύου που διαθέτει το γραφείο ή η εταιρεία σας και επιθυμείτε να υποστηρίξουμε.
– Πρόταση για υπογραφή αναλυτικού συμβολαίου τεχνικής υποστήριξης με μηνιαίο ή ετήσιο κόστος ή με προαγορά συγκεκριμένων ωρών τεχνικής εξυπηρέτησης.
Το Gamebuster, με το συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης αναλαμβάνει τα παρακάτω:
Μηνιαία συντήρηση όλων των υπολογιστών
Απεριόριστη απομακρυσμένη υποστήριξη
Απεριόριστη τηλεφωνική υποστήριξη
Απεριόριστη υποστήριξη στον χώρο σας
Άμεση έλευση στο γραφείο σας μέσα σε 24 ώρες από την κλήση σας. Οι κλήσεις που γίνονται νωρίς το πρωί συνήθως αντιμετωπίζονται την ίδια ημέρα
Το Gamebuster παρέχει ποιοτική τεχνική υποστήριξη στο γραφείο ή στην εταιρεία σας τις εργάσιμες μέρες και ώρες κατόπιν ραντεβού. Ο εξουσιοδοτημένος τεχνικός της εταιρείας μας μπορεί να επιλύσει επιτυχώς τα ακόλουθα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζετε στους υπολογιστές σας ή στο δίκτυο σας.
Έλεγχος – εξακρίβωση, αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων στην λειτουργία των ηλεκτρονικών υπολογιστών ή του δικτύου ή της εταιρεία σας.
Καθαρισμός Η/Υ από ιούς καθώς και εγκατάσταση αντιβιοτικού (Antivirus)
Απεγκατάσταση των περιττών προγραμμάτων που καθυστερούν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σας.
Εγκατάσταση των προγραμμάτων που επιθυμείτε και είναι συμβατά με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σας και το δίκτυο σας.
Εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης (Drivers) συσκευών.
Εγκατάσταση προγράμματος και υλικού για την ασφαλή παροχή αντιγράφων ασφαλείας (BackUp) των αρχείων και των δεδομένων του γραφείου ή της εταιρείας σας.
Εγκατάσταση τοίχους προστασίας (Firewall) στο δίκτυο της εταιρείας σας, με δικαιώματα ανά USER, IP, TIME (Software ή Hardware), για προστασία από εξωτερικές επιθέσεις με δυνατότητα παρακολούθησης.
Αναβάθμιση του Η/Υ στα σημεία που κρίνεται αναγκαίο και σύμφωνα με την πρόταση του ειδικευμένου τεχνικού της εταιρείας μας έτσι ώστε ο Η/Υ σας να μπορεί να λειτουργεί γρηγορότερα και με μεγαλύτερη άνεση τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν.
Εγκατάσταση και παραμετροποίηση λειτουργίας Internet και δικτύου στον χώρο σας σύμφωνα με της ανάγκες σας.
Εγκατάσταση και επέκταση ασύρματου δικτύου Internet (AccessPoint).
Εγκατάσταση και υποστήριξη απομακρυσμένων προσωπικών δικτύων (V.P.N.).
Υπηρεσίες καλωδίωσης δικτύων Υπολογιστών & Καλωδίωση Τηλεφωνικού Δικτύου. Η καλωδίωση περιλαμβάνει τον τερματισμό των καλωδίων σε πρίζες στο γραφείο και στον πίνακα τερματισμού καλωδίων (RACK, PATCH PANEL) στο χώρο εξοπλισμού.
Καλέστε μας για να έρθουμε δωρεάν στο χώρο σας, να κάνουμε μία μελέτη και να σας κάνουμε την οικονομική προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σας χάλασε ο σκληρός δίσκος και χάσατε τα αρχεία σας; Κάνατε κατά λάθος format στον υπολογιστή σας; Χάσατε όλες τις επαφές του κινητού σας; Μην χαλιέστε….. Χάλασε το στικάκι USB που περιείχε σημαντικά για εσάς δεδομένα; Ώρα να τα ανακτήσουμε! Ελάτε στο Gamebuster να σας βρούμε ότι χάσατε…
Δωρεάν Έλεγχος, Δωρεάν κοστολόγηση ανάκτησης και Δωρεάν Μεταφορικά. Εάν δεν ανακτηθούν τα δεδομένα σας, ΔΕΝ πληρώνετε τίποτα.
Στην εταιρεία μας μπορούμε να ανακτήσουμε δεδομένα από τα περισσότερα αποθηκευτικά μέσα όλων των εταιρειών.
Η Ανάκτηση Δεδομένων στην Ελλάδα (Data Recovery Greece) γίνεται από πολύ συγκεκριμένες εταιρίες οι οποίες διαθέτουν τεχνογνωσία, εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και υποδομές (όπως π.χ. εργαλεία αποκατάστασης firmware σκληρών δίσκων, εξειδικευμένα διαγνωστικά μηχανήματα καθώς και μηχανήματα αποκατάστασης ηλεκτρονικών βλαβών).
το Gamebuster αναλαμβάνει για σας με απόλυτη Εχεμύθεια & Ασφάλεια :
Επαναφορά σβησμένων αρχείων
Ανάκτηση δεδομένων από χαλασμένο δίσκο
Ανάκτηση από USB Flash ή κάρτα μνήμης
Ανάκτηση Δεδομένων από RAID
Ανάκτηση Δεδομένων από κινητό τηλέφωνο
Επισκευή σκληρού δίσκου
Διερεύνηση Στοιχείων & Ηλεκτρονικών Αποδείξεων
Πραγματοποιούμε ανάκτηση δεδομένων (data recovery) στις παρακάτω συσκευές :
Εσωτερικός Σκληρός Δίσκος ( IDE, SATA, SSD)
Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος
Σκληρός δίσκος από Laptop / Notebook / Netbook
Σκληρός δίσκος SCSI / SAS από Server
Σύστημα RAID Array
Σκληρός δίσκος NAS / Net Storage
Κάρτα Μνήμης (Memory Card)
USB Stick (Φλασάκι / USB Flash / Pendrive)
CD / DVD / BlueRay
Tape Drive
Κάρτα SIM
Phone
Android κινητό τηλέφωνο ή tablet
Κινητό τηλέφωνο παλαιάς τεχνολογίας (Windows Mobile, Symbian κλπ)
Ανάκτηση από γρατζουνισμένο CD / DVD